How would you like to contact us?
Tentang Kami

Selamat Datang ke
Quick Loan

image

Pakar kami adalah untuk mengenal pasti masalah kewangan semasa anda dan memberi anda penyelesaian yang tepat. Penasihat kewangan kami bukan sahaja memberikan anda penyelesaian kewangan tetapi kami juga memberikan rundingan mengenai keadaan anda sekarang.

image

Dapatkan penyelesaian kewangan anda di sini dengan kami, kami berurusan dengan pinjaman perniagaan sederhana, pembiayaan semula cagaran, pinjaman peribadi dan banyak lagi.

RM ACE Sdn Bhd adalah salah satu pemberi pinjaman wang berlesen terkemuka di Malaysia dengan diluluskan oleh kementerian Perumahan & Kerajaan Tempatan di bawah Akta Pemberi Pinjaman Wang 1951. Kami pakar dalam menawarkan Pinjaman Perniagaan, Pinjaman Peribadi, Pembiayaan Cagaran. Kami sentiasa bekerjasama dengan pelanggan untuk memenuhi keperluan dan minat mereka. Inilah keutamaan dan matlamat kritikal kami.

Kami adalah salah satu syarikat pemberi pinjaman berlesen terkemuka di Malaysia yang menyediakan perkhidmatan terpantas dan paling dipercayai. Pasukan pemberi pinjaman wang kami mempunyai pengalaman terbaik untuk membantu anda. Kami memahami keperluan khusus anda untuk kemudahan pinjaman wang.

Sekiranya anda atau syarikat anda atau ahli keluarga anda menghadapi masalah kewangan, jangan ragu untuk menghubungi kami SEKARANG! Pinjaman anda akan diluluskan dalam 1 hari bekerja, dapatkan wang tunai dengan kadar faedah yang berpatutan dan Jumlah pinjaman yang besar.

i-KrediKom

Pengesahan Syarikat

Perunding Pakar Kami Sentiasa Bersedia Membantu Anda.

Janji Kami

Tidak Berkeyakinan?

Memohon pinjaman dengan pemberi pinjaman wang berlesen sah di bawah pengawasan KPKT tidak semestinya tertekan seperti yang mereka fikirkan.
  • Kadar Faedah Rendah
  • Kelulusan Pantas
  • Bayaran Balik Fleksibel
  • Permohonan tanpa masalah
image
Mengapa Memilih Pinjaman Pantas?

Kami melakukannya dengan cara yang paling berkesan dan cekap

Kami dapat membantu anda menggabungkan jumlah pinjaman anda, dan juga untuk menyelesaikan masalah kewangan anda dan bantuan kewangan segera

image
136 +
PINJAMAN CEPAT
image
264 +
PINJAMAN DILULUSKAN
image
100 %
JAMIN PINJAMAN